Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

El carnaval 2018 a Ciutadella tindrà com a motiu temàtic la mar

- 28/09/2017 -
Un any més l’Ajuntament ha començat a organitzar el carnaval 2018. Dins la línia dels darrers anys, aquest també serà un carnaval temàtic: el tema escollit és LA MAR. Esperam que, com en edicions anteriors, els ciutadans participin de forma activa en aquest carnaval i formin part del món marí en què es convertirà Ciutadella durant uns dies.

El carnaval 2018 a Ciutadella tindrà com a motiu temàtic la mar

Imatge28/09/2017

Un any més l’Ajuntament ha començat a organitzar el carnaval 2018. Dins la línia dels darrers anys (el 2016 el tema va ser el far west, i l'any passat, la Menorca Talaiòtica) aquest també serà un carnaval temàtic: el tema escollit és LA MAR. Esperem que, com en edicions anteriors, els ciutadans participin de forma activa en aquest carnaval i formin part del mon marí en què es convertirà Ciutadella durant uns dies.

Des de l' Ajuntament, es considera que la mar és un tema que pot donar peu a la creativitat i la imaginació, amb gran diversitat d’ambientacions i disfresses.

A més, al marge de decorar i ambientar la ciutat amb aquesta temàtica, creim que és molt important la tasca educativa i de conscienciació que poden fer activitats com aquesta, que, a part d'implicar-hi la ciutadania, transmeten una sèrie de coneixements a través de tallers i activitats de caire festiu i educatiu, tot emmarcat en la importància del nostre Mediterrani i la seva diversitat dins Menorca com a Reserva de la Biosfera.

Esperam, idò, que us animeu a participar de forma activa en aquest carnaval 2018 i a formar part del mon marí en què convertirem Ciutadella durant uns dies.


Etiquetes relacionades

Activitats
Tornar