Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L' equip de govern de l'Ajuntament condemna l'ús de la violència durant el dia d'ahir contra ciutadans i ciutadanes de Catalunya

- 02/10/2017 -
L'equip de govern de l' Ajuntamen vol manifestar la seva condemna per l'ús de la violència, totalment desproporcionada i injustificada, que va tenir lloc durant la jornada d'ahir, contra  ciutadans i ciutadanes de Catalunya. La repressió que es va patir ahir a Catalunya consideram que atempta contra els valors democràtics i els drets fonamentals de les persones.

L' equip de govern de l'Ajuntament condemna l'ús de la violència durant el dia d'ahir contra ciutadans i ciutadanes de Catalunya

Imatge02/10/2017

L'equip de govern de l' Ajuntament (PSM-PSOE-GxC) vol manifestar la seva condemna per l'ús de la violència, totalment desproporcionada i injustificada, que va tenir lloc durant la jornada d'ahir, contra ciutadans i ciutadanes de Catalunya. La repressió que es va patir ahir a Catalunya consideram que atempta contra els valors democràtics i els drets fonamentals de les persones.

Davant dels greus fets que comporten aquests incidents, l'equip de govern de l'Ajuntament de Ciutadella ha decidit no assistir avui als actes convocats per la Direcció Insular de l'Administració General de l'Estat a Menorca i previstos en el marc del Dia de la Policia.

Tornar