Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Horari d'atenció al públic del servei d'Ordenament del municipi, Activitats i Disciplina governativa

- 03/10/2017 -
L'Ajuntament posarà en marxa a partir de demà dimecres alguns canvis a l'edifici d'Urbanisme, en relació als serveis d'Ordenament del municipi, Activitats, i Disciplina Governativa, per tal de millorar i agilitzar el seu funcionament. Per informació general sobre els tràmits del servei i per consultar l'estat dels expedients els ciutadans i les ciutadanes tenen disponible la OAC I la OMIC de dilluns a divendres. Recordar també que les visites amb els tècnics del departament es concerten presencialment o telefònicament dilluns, dimarts o dijous de 9 a 14h.

Horari d'atenció al públic del servei d'Ordenament del municipi, Activitats i Disciplina governativa

03/10/2017

L'Ajuntament posarà en marxa a partir de dimecres alguns canvis a l'edifici d'Urbanisme, en relació als serveis d'Ordenament del municipi, Activitats, i Disciplina Governativa, per tal de millorar i agilitzar el seu funcionament. Com a conseqüència les visites amb els tècnics del departament s'hauran de concertar presencialment o telefònicament dilluns, dimarts o dijous de 9 a 14h.

Per informació general sobre els tràmits i per consultar l'estat dels expedients els ciutadans i les ciutadanes hauran d'anar presencialment a la OAC I la OMIC, respectivament, als baixos de l'edifici consistorial amb horari de dilluns a divendres, de 8:30 a 14 hores.

Teniu tota la informació sintetitzada de com fer els diferents procediments al document.
Tornar