Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

El programa ICOMERÇ presenta les propostes d'actuació a Ciutadella

- 03/10/2017 -
L’Ajuntament de Ciutadella us convida, el proper dijous 5 d'octubre, a les 20.30 h,a la presentació de les propostes d’actuació del programa ICOMERÇ de Ciutadella.L'acte serà al Saló Gòtic. El programa ICOMERÇ és un programa per fomentar actuacions dirigides a impulsar, dinamitzar i millorar la competitivitat dels comerços.

El programa ICOMERÇ presenta les propostes d'actuació a Ciutadella

03/10/2017

L'Ajuntament de Ciutadella i la regidora de Turisme, Formació i Ocupació, Comerç, Fires i Mercats, Servei d'Aigües i Cementeris, Noemí Camps Villalonga, es complauen a convidar-vos, el proper dijous 5 d'octubre, a les 20.30 h, al Saló Gòtic de l’Ajuntament de Ciutadella, a la presentació de les propostes d’actuació del programa ICOMERÇ de Ciutadella. L’encarregada d’explicar de manera més especifica el treball de camp del programa ICOMERÇ serà la directora general de Comerç i Empresa del Govern Balear, la Sra.Pilar Sansó.

Objectius d’ICOMERÇ

El programa ICOMERÇ és un programa adreçat a tots els municipis de les Balears per fomentar actuacions dirigides a impulsar, dinamitzar i millorar la competitivitat dels comerços de les nostres illes. L’horitzó d’aplicació de les propostes d’actuacions del projecte ICOMERÇ a Ciutadella és de diversos anys, ja que moltes de les propostes tenen vocació de continuïtat en el temps. Els principals objectius del programa són els següents:

-Configurar un espai de relació i cooperació.

-Identificar les debilitats, fortaleses, amenaces i oportunitats del comerç de Ciutadella.

-Fomentar la cooperació entre comerciants, associacions empresarials i Ajuntament de Ciutadella.

-Impulsar la modernització dels comerços i mercats a través de la formació i de l'assessorament.

A qui va dirigida la conferència

A qualsevol persona física empresària o propietària d’una empresa situada al terme de Ciutadella. Així com també als ciutadans de la nostra ciutat interessats a participar de forma activa en el desenvolupament comercial d'una ciutat comercial adaptada a la realitat del segle XXI.

Lloc i hora de l’acte

Saló Gòtic de l’Ajuntament de Ciutadella, a les 20.30 h del proper dijous 5 d’octubre de 2017.


Etiquetes relacionades

Comerç, fires i mercats
Tornar