Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

El Pla d'acció ambiental municipal arriba al 75% d'accions executades

- 06/10/2017 -
La 59a sessió del Taller d'Agenda Local 21 de Ciutadella va servir per donar a conèixer, entre d'altres coses, els resultats de l'estat d'execució del Pla d'acció ambiental municipal de Ciutadella, que arriba al 75% d'accions executades. També va servir com a marc d'un debat sobre l'aigua a partir de l'exposició de la gestió municipal que es va fer per part de l'enginyer municipal.

El Pla d'acció ambiental municipal arriba al 75% d'accions executades

06/10/2017

El passat dimecres dia 4 d'octubre es va celebrar la 59a sessió del Taller d'Agenda Local 21 de Ciutadella a la sala de reunions de Turisme de l'Ajuntament.

En aquesta reunió l'equip de coordinació de les Agendes Locals 21 de Menorca va presentar els resultats de l'estat d'execució del Pla d'acció ambiental municipal de Ciutadella, que arriba al 75 % d'accions executades; així com els resultats de l'enquesta ciutadana en línia que es va realitzar en el marc del projecte el passat mes de juny. També es va fer una exposició sobre la gestió municipal de l'aigua a Ciutadella i dels seus costos, per part de l’enginyer municipal; i es va dur a terme, posteriorment, un debat sobre l'aigua.

La propera sessió del Taller d'Agenda local 21 serà el dijous 23 de novembre a les 20 h a la sala de reunions de Turisme.

Recordam que el Taller d'Agenda local 21 és un òrgan consultiu de l'Ajuntament en el qual qualsevol ciutadà, entitat o associació hi pot participar i pot donar-hi la seva opinió.


Etiquetes relacionades

Medi ambient
Tornar