Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Ciutadella recorda Borja Moll en l'aniversari del seu naixament

- 11/10/2017 -
Des de la consellera balear de Cultura, Fanny Tur, fins a l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, i una llarga relació de ciutadans i ciutadanes espontanis han fet la ruta Borja Moll, amb ocasió de la Diada Francesc de Borja Moll, celebrada ahir fosquet a la nostra ciutat.

Ciutadella recorda Borja Moll en l'aniversari del seu naixament

11/10/2017

Autoritats municipals, autonòmiques, insulars i diocesanes es van reunir ahir al pati de Sant Pau del Seminari per fer la descoberta del bust restituït del filòleg i fill il·lustre. Un grup prou nombrós de gent particular també van fer costat a la crida de l’Ajuntament, per tal que Ciutadella consolidi la commemoració anual de la data del naixement de Moll.

Feta la descoberta, el públic assistent va fer un recorregut per cinc punts de la ciutat, tot fent-hi lectures seleccionades de les memòries de Borja Moll. La ruta els portà del Seminari a la casa consistorial, fent parades al Socors, a la Llibreria des Racó (antiga Impremta Massanet), a la catedral, a la parròquia de Sant Francesc, al Teatre des Born i a la casa consistorial. En aquest darrer punt, l’historiador Miquel Àngel Casasnovas va presentar la seva versió castellana de la Història de Menorca, acabada d’editar per la Institució Borja Moll, entitat hereva del llegat editorial i personal del filòleg ciutadellenc.


Etiquetes relacionades

Cultura Activitats
Tornar