Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Jornades "Talaiòtics, una aproximació científica a la procedència, ètnia i llengua d'un poble de gegants"

Jornades XVI Jornades de Recerca Històrica de Menorca: "Talaiòtics, una aproximació científica a la procedència, ètnia i llengua d'un poble de gegants".

17:00 h: ponència "Noves inscripcions i interpretacions relacionades amb els poblats i hipogeus menorquins", a càrrec de Bartomeu Obrador Cursach, del departament de Filologia Llatina de la Universitat de Barcelona.

18:15 h: comunicacions "Noticia del Corpus de Epigrafía Antigua de Menorca CEAM" a càrrec de Joan C. de Nicolás; i "Ritual e identidad social en la cueva de Biniadris (Alaior)", a càrrec de Marta Díaz-Zorita Bonilla.

20:00 h: inauguració de les jornades i ponència "Llengües preromanes al Mediterrani occidental: panorama actual", a càrrec d'Eugenio Ramón Lujan Martínez, degà de la facultat de Filologia, departament de Filologia Grega i Lingüística Indoeuropea de la Universidad Complutense de Madrid.

Sala d'actes Jeroni Marquès del Cercle Artístic. Organitzades per la Societat Històrico Arqueològica Martí i Bella, entre els dies 24 i 26 de novembre de 2017.

Inscripcions: gratuït per als socis de la SHA Martí i Bella, del Cercle Artístic i voluntaris GIBET, i de 25 € per als no socis. Es poden fer fins al 22 de novembre de 2017 a través de l'adreça electrònica shamartibella@gmail.com, de l'adreça postal Plaça des Born, 19 de Ciutadella o del telèfon 971 38 57 53, dirigida a la Societat Històrico Arqueològica Martí i Bella.

Tornar