· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Congrés Internacional Pau Faner (dia 1)

Congrés Internacional Pau Faner (dia 1)10:00 h: Inauguració oficial del congrés a càrrec de Francesca Tur, consellera de Cultura del Govern de les Illes Balears, Miquel Àngel Maria, conseller de Cultura del CIM i president de l'IME, i Joana Gomila, batlessa de Ciutadella.

10:30 h: conferència inaugural "Espacio, historia y fantasía en la escritura de Pau Faner", a càrrec de Julio Peñate, catedràtic de Literatura Espanyola i Hispanoamericana de la Universitat de Friburg (Suïssa).

12:00 h: conferència "L'obra de Pau Faner en el marc de la generació dels 70", a càrrec d'Àlex Broch, editor i crític literari.

17:00 h: comunicacions: "Ponts entre paraula i pintura en Pau Faner", a càrrec de Francesc Florit Nin; "Dos imaginaris neofantàstics dels 70: els 'Contes menorquins' de Pau Faner i 'Miracles i espectres' de Joan Barceló", a càrrec d'Andratx Badia Escolà; "'Un regne per a mi', entre l'herència del realisme i el llegat dels setanta", a càrrec de Carles Cabrera Villalonga; i "El món vist des del carrer de Santa Bàrbara", a càrrec de Josep Pons Fraga.

19:00 h: ponència "L'aportació de Pau Faner a la literatura juvenil catalana: fantasia mediterrània", a càrrec de Caterina Valriu (Universitat de les Illes Balears).

20:15 h: Representació d'El món tan gran', espectacle teatral sobre textos de Pau Faner, a càrrec de La Trup, amb Agnès Romeu i Josep Mercadal. Aquesta activitat es farà a la plaça des Born, en col·laboració amb la Fira del Llibre en Català.

Sala d'actes Jeroni Marquès del Cercle Artístic. Organitzat per l'Institut Menorquí d'Estudis, Consell Insular de Menorca i Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, entre els dies 3 i 5 de novembre de 2017.

Inscripcions (gratuïtes) i més informació: Institut Menorquí d'Estudis. congres.pau.faner@gmail.com // www.ime.cat // 971 35 15 00

Tornar