· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Congrés Internacional Pau Faner (dia 2)

Congrés Internacional Pau Faner (dia 2)10:00 h: ponència "El teatre de Pau Faner: memòria, doblers i bellesa", a càrrec de Francesc Foguet (Universitat Autònoma de Barcelona).

10:45 h: ponència "Els atípics articles de Pau Faner", a càrrec de Joan Cantavella (Universidad CEU San Pablo, Madrid).

12:00 h: taula rodona "Les traduccions de l'obra de Pau Faner", amb Ursula Bedogni (traductora de Pau Faner a l'italià, professora de la Universitat de Barcelona), Volker Glab (traductor de Pau Faner a l'alemany, professor de traducció de la Universitat d'Erlangen, Alemanya), i Pilar Arnau (Universitat de les Illes Balears).

17:00 h: ponència "Els camins de l'aventura (en les darreres obres de Pau Faner)", a càrrec de Joan Francesc López Casasnovas (Institut Menorquí d'Estudis).

17:45 h: ponència "Un fillet amb unes ales. La mitificació de la infantesa en la narrativa breu de Pau Faner", a càrrec d'Ismael Pelegrí (Institut Menorquí d'Estudis).

18:45 h: Síntesi final de les jornades: Josefina Salord (IME), Pilar Arnau (UIB) i Ismael Pelegrí (IME).

20:00 h: activitat gastronòmica "La cuina de la fonda Roses: tast de receptes d'El mal de la guerra'", a càrrec de Pep Pelfort (Centre d'Estudis Gastronòmics Menorca).

21:30 h: sopar d'homenatge: "La cuina de l'illa als llibres de Pau Faner", organitzat per Fra Roger Gastronomia i Cultura.

Sala d'actes Jeroni Marquès del Cercle Artístic. Organitzat per l'Institut Menorquí d'Estudis, Consell Insular de Menorca i Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, entre els dies 3 i 5 de novembre de 2017.

Inscripcions (gratuïtes) i més informació: Institut Menorquí d'Estudis. congres.pau.faner@gmail.com // www.ime.cat // 971 35 15 00

Tornar