· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

XIII Fira del Llibre en Català

XIII Fira del Llibre en CatalàOrganitzada pel Consell Insular de Menorca, amb la col·laboració, entre d'altres, de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca. Plaça des Born. Entrada gratuïta.

De 9:30 a 21:30 h: exposició i venda de llibres amb la participació de nou llibreries de Menorca (Llibreria Pau, vaDllibres, La Torre de Papel, Llibreria Catalana, Llibreria Sa Catòlica, Juguettos, Llibreria Jocs, Sa Llibreria i Espai 14).

09:30 h: pregó d'obertura a càrrec d'alumnes de 4t d'ESO del CC Sant Francesc de Sales, i visites escolars entre les 10 a 14 h.

17:30 h: presentació de la publicació amb les obres guanyadores del XV Premi Francesc de Borja Moll de contes i rondalles, a càrrec de Joan Mulero, professor de català del Col·legi N.S. de la Consolació, guardonat amb el premi al professor més motivador en el concurs Ficcions 2017.

18:00 h: presentació del llibre "Esquenes vinclades" de Pau Vadell, guardonat amb el Premi Jocs Florals de Barcelona, a càrrec de l'autor i Ponç Pons.

18:30 h: presentació del llibre "De l'animal que s'imposa" d'Ismael Pelegrí, a càrrec de l'autor i de l'editor, Pau Vadell.

19:00 h: presentació del llibre de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) per fomentar la lectura en català, a càrrec de Pau Vadell.

19:15 h: "Illes i Lletres", amb Joan Pons Bover (novel·lista, Mallorca), Josep M. Quintana (novel·lista, Menorca) i Josep Lluís Aguiló (poeta, Mallorca). Activitat organitzada per l'AELC i presentada per Pere Gomila.

20:15 h: "El món tan gran", un espectacle de La Trup basat en textos de Pau Faner, amb Agnès Romeu i Josep Mercadal (actors, direcció i dramatúrgia) i supervisió a la direcció de Sergi Marí. Amb la col·laboració de l'Institut Menorquí d'Estudis.

Tornar