Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

XIII Fira del Llibre en Català

XIII Fira del Llibre en CatalàOrganitzada pel Consell Insular de Menorca, amb la col·laboració, entre d'altres, de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca. Plaça des Born. Entrada gratuïta.

De 9:30 a 21:30 h: exposició i venda de llibres amb la participació de nou llibreries de Menorca (Llibreria Pau, vaDllibres, La Torre de Papel, Llibreria Catalana, Llibreria Sa Catòlica, Juguettos, Llibreria Jocs, Sa Llibreria i Espai 14).

10:00 h: "Som joves i llegim a totes hores!": presentació de bibliotràilers i lectura de fragments escollits, a càrrec del Grup de Lectura Juvenil de Ciutadella, coordinat per Fàtima Anglada.

10:30 h: "La gran fàbrica de les paraules", contacontes amb la Companyia Inseparables.

11:10 h: presentació del llibre del programa de TV i ràdio "Pica lletres, Jocs i mots a cabassos!", a càrrec de Sílvia Pons.

11:30 h: "Lletres i mots", final del concurs de lletrejar paraules, presentat per Malu Morro.

12:30 h: "Per Tots Sants, cames-seques i esclata-sangs". Presentació de la "Guia de bolets de Menorca", de Guillem Mir, Josep Lluís Melis i Cristòfol Mascaró, amb un tast de receptes elaborades amb bolets a càrrec del Departament d'Hoteleria i Turisme de l'IES M. Àngels Cardona.

17:30 h: presentació del conte infantil "Somnis de paper", a càrrec de l'autora, Noèlia Martínez Gavaldà, i les il·lustradores Maite Martínez Gavaldà i Marina Rovellada Martínez.

18:00 h: presentació de "Miquel Vanrell, entre l'acció i la paraula", a càrrec de Joan F. López Casasnovas i amb la presència d'altres amics i coautors del llibre.

19:00 h: presentació del poemari "Radiació de fons" de Josep Masanés, amb recital a càrrec de l'autor i acompanyament musical de Georgina Masanés al clarinet.

19:30 h: pregó de cloenda a càrrec de Marta Fuxà, directora general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears.

19:45 h: presentació de la peça teatral "Refugiats: Ahmed", un espectacle d'Òrbita Produccions.

20:00 h: sorteig d'un viatge a Barcelona per Sant Jordi (per a dues persones) entre les persones que hagin comprat algun llibre els dies de la Fira.

Tornar