· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

La Fira d'Ensenyaments Superiors arriba a la quarta edició

- 16/10/2017 -

<strong>Aquest cap de setmana</strong>,<strong> el 20 i el 21 d’octubre,</strong> l’Ajuntament torna a convocar la Fira d’Ensenyaments Superiors, que arriba enguany a la quarta edició. Com a novetat d'enguany, s’hi oferirà un servei d’orientació acadèmica i professional, amb l'equip de professionals d'Educaweb.Aquest cap de setmana, el 20 i el 21 d’octubre, l’Ajuntament torna a convocar la Fira d’Ensenyaments Superiors, que arriba enguany a la quarta edició. Com a novetat d'enguany, s’hi oferirà un servei d’orientació acadèmica i professional, amb l'equip de professionals d'Educaweb.

La Fira d'Ensenyaments Superiors arriba a la quarta edició

16/10/2017

<strong>Aquest cap de setmana</strong>,<strong> el 20 i el 21 d’octubre,</strong> l’Ajuntament torna a convocar la Fira d’Ensenyaments Superiors, que arriba enguany a la quarta edició. Com a novetat d'enguany, s’hi oferirà un servei d’orientació acadèmica i professional, amb l'equip de professionals d'Educaweb.Una trentena d' entitats educatives i universitats (tots els instituts de Menorca que ofereixen FP de grau superior i la UIB, altres universitats i també residències d'estudiants) hi seran presents amb estands i parades informatives.

El matí de divendres, dia 20, de 9 a 14 h, s'hi esperen 930 alumnes de 2n de batxillerat i de FP de grau superior de tots els instituts de secundària de l’illa de Menorca. La quantitat suposa, ben bé, un augment de fins a 200 alumnes més que el curs passat.

Al capvespre hi haurà 85 alumnes de FP i de l'Escola de Persones Adultes inscrits per a fer-hi la visita (són 60 persones més que l'any passat).

Com a NOVETAT d'enguany, s’hi oferirà un servei d’orientació acadèmica i professional, amb l'equip de professionals d'Educaweb. Actuarà divendres, de 17 a 20 h.

Així mateix, dissabte 21, s’hi farà una xerrada d'orientació per a alumnes de 3r i 4rt d'ESO, cicles de grau mitjà i per a les famílies (11 h). I a les 12.30 h, una xerrada col·loqui per a alumnes de 1r i 2n de batxillerat i grau superior, i per a les famílies que hi estiguin interessades.ENTITATS PARTICIPANTS

Universitat de les Illes Balears - Universitat de Barcelona - Universitat Autònoma de Barcelona - Universitat Pompeu Fabra - Universitat Politècnica de CatalunyaUniversitat Internacional de CatalunyaUniversitat de Vic-Central de CatalunyaUniversitat de GironaUniversidad Nacional de Educación a DistanciaUniversitat Oberta de CatalunyaBlanquerna-Universitat Ramon LlullUniversidad de NavarraEscola Universitària ERAMCampus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UBCentre Universitari TECNOCAMPUS-UPFEUSES-Escola Universitària de la Salut i l’EsportEscola de Noves Tecnologies (ENTI-UB)Escola de Turisme de BalearsEscola Superior d’Art Dramàtic de les Illes BalearsIES Josep Maria QuadradoIES Maria Àngels CardonaIES Joan Ramis i RamisIES Cap de LlevantIES Pasqual Calbó i CaldésIES Josep Miquel GuàrdiaRESA (residències d’estudiants)Àgora BarcelonaResidència d’estudiants de la UIBPER A MÉS INFORMACIÓ

Punt Jove - Centre Municipal Universitari

Tornar