· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Ciutadella, a punt per a la festa de la Mitja Marató de Menorca

- 25/10/2017 -

<strong>La sortida de la Mitja Marató, </strong>que arriba enguany a la dissetena edició,<strong>  tindrà lloc diumenge a les 10 hores a la Plaça des Born. </strong>Enguany arriba a la dissetena edició i ha superat ja els 500 inscrits. La prova obligarà a tallar el tràfic entre les 9.30 i les 12.30 als carrers i carreteres per on transcorri l'esdeveniment.La sortida de la Mitja Marató, que arriba enguany a la dissetena edició,  tindrà lloc diumenge a les 10 hores a la Plaça des Born. Enguany arriba a la dissetena edició i ha superat ja els 500 inscrits. La prova obligarà a tallar el tràfic entre les 9.30 i les 12.30 als carrers i carreteres per on transcorri l'esdeveniment.

Ciutadella, a punt per a la festa de la Mitja Marató de Menorca

Imatge25/10/2017

<strong>La sortida de la Mitja Marató, </strong>que arriba enguany a la dissetena edició,<strong>  tindrà lloc diumenge a les 10 hores a la Plaça des Born. </strong>Enguany arriba a la dissetena edició i ha superat ja els 500 inscrits. La prova obligarà a tallar el tràfic entre les 9.30 i les 12.30 als carrers i carreteres per on transcorri l'esdeveniment. Amb el beneplàcit de l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, i del regidor d'Esports, Josep Juaneda, ha començat el compte enrere per a la dissetena edició de la Mitja Marató de Menorca, que tindrà lloc el diumenge 29 d'octubre a les 10 hores. La prova, en paraules de Guiem Bosch, l'organitzador, "és més que una competició, és una festa de l'atletisme" i ofereix tres distàncies: 21km, 10km i una carrera popular de 4,5km, així com diferents distàncies per a les categories escolars.El ritme d'inscripcions va amb un mig centenar d'atletes per sobre de les mateixes dates que l'any passat, segons les dades que maneja Elitechip.net, la qual cosa tot apunta al fet que es pot arribar als 700 inscrits en total, més dels 683 que es van apuntar en el 2016. Aquest dimecres s'han superat els 500 inscrits.

Tant els 21 km, com els 10 km i els 4,5 km arrencaran el diumenge a les 10 hores en la Plaça des Born. A partir de les 12.30 hores tindran lloc les diferents carreres pels més petits amb les categories Baby (2012, 2013 i 2014), Iniciació (2010 i 2011), Benjamí (2008 i 2009), Aleví (2006 i 2007) i Infantil (2004 i 2005) encara que aquests últims podran participar si ho desitgen en la carrera popular.

"Es tracta més que d'una carrera d'una festa perquè hi ha tanta varietat de distàncies que hi ha moltes famílies en la qual tots els membres corren una o una altra prova, és el que la fa especial i li dóna un ambient que val la pena viure no solament com a participant sinó també com a espectador", ha valorat Guiem Bosch, qui ha matisat que "hi ha pocs canvis tècnics en la prova perquè els últims anys ha anat tan ben que no hi ha motiu per tocar res".

La prova, que compta amb el beneplàcit de la Federació Balear d'Atletisme, "suposa un dels millors escenaris per arrencar la temporada d'atletisme, que comença l'1 de novembre, ja que a més de l'esportiu està l'encant que té Ciutadella que ofereix la possibilitat, com ho fa tota Menorca, de conjuminar turisme i esport".

En aquest sentit s'han manifestat tant Joana Gomila com Josep Juaneda. "L'ajuntament de Ciutadella està encantat de donar suport a la carrera perquè suposa un exercici d'esport però també de convivència i beneficia a la ciutat, fa que estigui més unida". L'edil ha afegit que "l'objectiu que busquem és potenciar la desestacionalització del turisme apostant per esdeveniments com aquest que permet descobrir Menorca a cop de sabatilla".

Carreteres i carrers tallats:

La prova obligarà a tallar el tràfic entre les 9.30 i les 12.30 als carrers i carreteres per on transcorri l'esdeveniment. "Hem buscat opcions perquè els veïns de les zones per les quals passa la carrera no es vegin perjudicats", ha matisat Bosch. En aquest sentit el tràfic estarà tallat a la plaça del Born, Camí de Sant Nicolau, Camí de Baix, Costa Marina, la zona del port de Ciutadella i de Dalt Sa Quintana, el Camí de Sa Farola, el carrer Sant Bàrbara, Dalt es Penyals, Sa Muradeta, Bastió de Sa Font, Dormidor de Ses Monges i algunes zones del Nucli Antic.


Etiquetes relacionades

Esports Activitats
Tornar