· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament organitza la setena trobada amb vesins i vesines a peu de carrer dins el programa VISITAM EL TEU BARRI

27/10/2017

L'Ajuntament ha previst per a demà, <strong>dissabte 28</strong> <strong>d’octubre</strong>, una trobada entre l'alcaldessa, Joana Gomila, i altres membres de l'equip de govern amb els vesins i les vesines a peu de carrer. En aquesta ocasió els regidors visitaran la zona del carrer Mossèn Josep Salord i Farnés, l'avinguda Alfons V, el Sant Antoni M. Claret, l'avinguda Jaume el Conqueridor, el de sa Creu, etc, per a escoltar-los i conèixer la seva realitat del dia a dia i per afavorir la participació i la implicació de tothom en la millora del municipi. La trobada, que és <strong>oberta a tothom</strong>, serà a la <strong>plaça Jaume II a les 10 hores</strong> per, després, iniciar un recorregut pel barri, guiats pels mateixos vesins i vesines que hi acudeixin.Demà, dissabte 28 d'octubre, l'Ajuntament de Ciutadella ha organitzat una trobada entre l'alcaldessa, Joana Gomila, i altres membres de l'equip de govern amb els vesins i les vesines d'un nou barri de la ciutat per escoltar i conèixer la seva realitat del dia a dia i per afavorir la participació i la implicació de tothom en la millora del municipi. En aquesta visita, que és la setena que realitzarà l'Ajuntament dins el programa Visitam el teu barri, la zona que es recorrerà comprèn els carrers de Mossèn Josep Salord i Farnés, l'avinguda Alfons V, el Sant Antoni M. Claret, l'avinguda Jaume el Conqueridor, el de sa Creu... La trobada, que és oberta a tothom, serà a la plaça Jaume II a les 10 hores per, després, iniciar un recorregut pel barri, guiats pels mateixos vesins i vesines que hi acudeixin.

A través d'aquest programa, que impulsa l'Ajuntament de Ciutadella i que es va iniciar el mes de març d'aquest any, ja s'han fet trobades amb els vesins i les vesines de sis barris i urbanitzacions de Ciutadella: Dalt sa Quintana, nucli antic, Son Oleo, sa Farola, Cala en Bosc i Cala Morell.

Es té previst continuar amb la iniciativa per visitar tots els barris de Ciutadella. Per a la alcaldessa, Joana Gomila, l’experiència d’aquestes primeres trobades és molt positiva, ja que permet conèixer personalment els vesins i les vesines, el teixit social i comunitari de Ciutadella; crear xarxa i fer poble; i fer que la gestió municipal sigui propera i participativa. “L’Ajuntament té la responsabilitat de liderar la gestió municipal, tot comptant amb la visió i l'experiència de tots els vesins i les vesines, i també amb la implicació de tothom, perquè és l'única manera de fer possible una ciutat millor”, assegura l'alcaldessa. La regidora de Projecte de Ciutat, Laura Anglada, manifesta: “Després de les diverses visites, els vesins i les vesines ens han expressat el seu agraïment per l'interès i l'atenció dedicats durant la visita i perquè s'han sentit escoltats.”

Tornar