Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Gran participació en la 7a Caminada contra la Fibrosi Quística de Ciutadella

- 30/10/2017 -
Sota el lema #caminayrespira, la 7a edició de la Caminada contra la Fibrosi Quística va congregar unes 210 persones, que es van unir en aquest esdeveniment solidari per recórrer sis quilòmetres pels carrers de Ciutadella. L'esdeveniment, organitzat des de fa set anys per les germanes Borrás, amb el suport de l'Associació Balear de Fibrosi Quística i la Fundació Respiralia, va tornar a conscienciar la societat menorquina sobre aquesta greu i incurable malaltia.

Gran participació en la 7a Caminada contra la Fibrosi Quística de Ciutadella

Imatge30/10/2017

Sota el lema #caminayrespira, la 7a edició de la Caminada contra la Fibrosi Quística va congregar unes 210 persones, que es van unir en aquest esdeveniment solidari per recórrer sis quilòmetres pels carrers de Ciutadella. L'esdeveniment, organitzat des de fa set anys per les germanes Borrás, amb el suport de l'Associació Balear de Fibrosi Quística i la Fundació Respiralia, va tornar a conscienciar la societat menorquina sobre aquesta greu i incurable malaltia. Òptica Barrau Font i Vital Aire van patrocinar l'esdeveniment.

Els regidor d'Atenció al Ciutadà, Comunicació i Noves Tecnologies, Sergi Servera, conjuntament amb Diego Pons, regidor de l'oposició, i al costat de Teresa Llull, presidenta de la Fundació Respiralia, hi van donar la sortida.

En finalitzar el recorregut van tenir lloc un sorteig i un mercat ambulant solidaris, gràcies a la generositat de negocis de la zona.

La jornada va estar marcada pel vent i carregada d'un ambient alegre i festiu i, per descomptat, de molta solidaritat.

Llevat d'alguns patrocinis, la recaptació ha estat aproximadament de 3.050 euros, que l'Associació Balear de Fibrosi Quística destinarà a la millora de la qualitat de vida dels infants i joves amb fibrosi quística i per a l'organització d'esdeveniments de divulgació de la malaltia.


Etiquetes relacionades

Activitats
Tornar