Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Jornada de portes obertes a l’excavació arqueològica des Coll de Cala Morell

- 02/11/2017 -
Aquest cap de setmana, dia 4, el Museu de Ciutadella, fa una convidada pública i oberta per visitar es Coll de cala Morell on, des de fa set anys, s’hi estan portant a terme treballs d’excavació i d’adequació al jaciment arqueològic, un poblat de navetes de l’edat del bronze. La trobada és dissabte a les 10h a l’aparcament del jaciment.

Jornada de portes obertes a l’excavació arqueològica des Coll de Cala Morell

Imatge02/11/2017

Aquest cap de setmana, dia 4, el Museu de Ciutadella, fa una convidada pública i oberta per visitar es Coll de cala Morell on, des de fa set anys, s’hi estan portant a terme treballs d’excavació i adequació al jaciment arqueològic, un poblat de navetes de l’edat del bronze.

L’excavació arqueològica des Coll de cala Morell s’emmarca dins el projecte Entre Illes. Insularitat, interacció amb l’exterior i complexitat social: els assentaments costaners de l’edat del bronze a les Illes Balears, que té com a objectiu recollir noves dades sobre els assentaments de l’edat del bronze situats prop del mar.

Aquest projecte inclou també l’excavació del jaciment de Sa Ferradura (Manacor), i ha estat impulsat per l’Associació d’Amics del Museu d’Història de Manacor, l’Ajuntament de Manacor i l’Ajuntament de Ciutadella, amb el suport econòmic del Consell de Menorca i del Consell de Mallorca. Els directors i responsables del projecte són les arqueòlegues Montserrat Anglada i Maria José León, de Menorca; i Damià Ramis i Magdalena Salas, de Mallorca.

Els directors del projecte Entre Illes faran una visita guiada al jaciment, per tal d’explicar les darreres novetats de la campanya arqueològica d’aquest any, tot destacant l’excavació d’un dels dos dipòsits d’aigua del poblat, un dels més antics de les Balears.

• PUNT DE TROBADA: Aparcament del jaciment des Coll de cala Morell

• QUAN: Dissabte, 4 de novembre a les 10h


Etiquetes relacionades

Cultura Activitats
Tornar