Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Ciutadella ha recordat els seus difunts

- 02/11/2017 -
L’Ajuntament de Ciutadella ha recordat els difunts registrats en el darrer any en el nostre municipi. L’alcaldessa Joana Gomila, acompanyada del regidor de cementeris, Joan Salord, i d’altres membres de la corporació, han fet una ofrena floral en la commemoració de Tots Sants i Dia de Difunts d’enguany.Ciutadella ha recordat els seus difunts

Imatge02/11/2017

L’alcaldessa Joana Gomila, acompanyada del regidor de cementeris, Joan Salord, i d’altres membres de la corporació, han fet una ofrena floral en la commemoració de Tots Sants i Dia de Difunts d’enguany. A l' acte ha assistit el bisbe titular de la diòcesi de Menorca, Mns. Francesc Conesa.

A més, hi ha hagut una segona ofrena floral per recordar el quart centenari de la mort del paborde Marc Martí (1617), fill adoptiu de Ciutadella, un personatge que va tenir una gran rellevància en el procés de rescat dels menorquins deportats a Constantinoble l’any 1558. En aquesta ocasió, l’ofrena va ser dipositada pel bisbe Francesc i per l’alcaldessa Joana Gomila a les grades de la creu del recinte central del cementeri. 

Etiquetes relacionades

Activitats
Tornar