· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Concert pedagògic de la Banda Municipal de Música

- 09/11/2017 -
La Banda Municipal de Música de Ciutadella presenta el pròxim dissabte, 25 de novembre, un concert innovador. Per celebrar la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, oferirà a la Sala Polivalent del Canal Salat un concert de caràcter pedagògic on es mostrarà el funcionament de la Banda.

Concert pedagògic de la Banda Municipal de Música

Imatge09/11/2017

La Banda Municipal de Música de Ciutadella presenta el pròxim dissabte, 25 de novembre un concert innovador per celebrar la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics.

L'acte tindrà lloc a la Sala Polivalent del Canal Salat, un concert de caràcter pedagògic on es mostrarà el funcionament de l'agrupació musical, així com les diferents famílies d’instruments i la funció del director. A partir de la varietat de la música escollida es farà un viatge per l’interior de la banda, a partir del qual el públic assistent podrà participar activament en l’espectacle en un ambient distès i familiar. Una trobada amistosa on es viurà i sentirà la música de ben a prop.

Les persones interessades poden recollir les entrades del 13 al 24 de novembre a la Casa de Cultura, al preu de 2 euros. Etiquetes relacionades

Cultura Activitats
Tornar