Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Gran mobilització per commemorar el Dia Internacional dels Drets dels Infants

- 15/11/2017 -
L'Ajuntament de Ciutadella ha enllestit amb motiu del Dia Internacional dels Drets dels Infants un ampli programa per tal de mobilitzar a la ciutadania. La commemoració abraçarà els dies que van del 16 al 24 de novembre, amb un seguit de propostes.

Gran mobilització per commemorar el Dia Internacional dels Drets dels Infants

Imatge15/11/2017

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets dels Infants, l'Ajuntament de Ciutadella ha enllestit un ampli programa que suposarà una veritable mobilització ciutadana.

La commemoració abraçarà els dies que van del 16 al 24 de novembre, amb un seguit de propostes. Són les següents:

Aprovació d'un manifest de proclamació dels drets dels infants per part del Plenari de la corporació (16 de novembre).

Projecció d'un vídeo que han preparat els serveis educatius de l'Ajuntament, i que explica quin són els drets dels infants i com s'apliquen a Ciutadella. El vídeo es projectarà als Cinemes Canal Salat en dues tandes, els dies 17 i 20.

Participació de tres filletes del Consell Infantil de Ciutadella en una visita al Parlament de les Illes Balears.

Celebració de la primera assemblea de delegats i delegades escolars de Ciutadella, que tindrà lloc al Cercle Artístic dia 21 (11 h). Reunirà un grup d'alumnes delegats que cursen des de 5è de primària fins a 1r de batxillerat. En el curs de la gran trobada es farà també la presentació de l'acció anomenada Bústies Escolars, mitjançant la qual s'arbitraran unes bústies per tal que el jovent pugui opinar i suggerir allò que trobi adient sobre la vida de la ciutat i la convivència.

Trobada a la plaça des Born, dia 22 (11 h), de representacions de tots els centres escolars del municipi, per tal de viure un acte de defensa dels drets dels infants. S'hi faran lectures, s'hi escoltaran cançons i s'hi farà una plantada simbòlica de flors aportades pels grups escolars participants.


Finalment, a la Sala d'Actes de l'IES J. M. Quadrado, dia 24 (20.15 h), s'hi durà a terme una xerrada col·loqui amb dos grans esportistes de Ciutadella: Tita Llorens, nedadora, i Albert Torres, ciclista. Tots dos explicaran llurs trajectòries esportives basades en valors.

Tornar