Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Crida municipal als escolars per plantar flors a favor dels drets de la infància

- 17/11/2017 -
El Servei d’Educació de l’Ajuntament de Ciutadella ha llançat una crida general als escolars del municipi de totes les etapes docents per fer una plantada de flors a favor dels drets de la infància. L'acte tindrà lloc el 22 de novembre a les 11h, a la plaça des Born.

Crida municipal als escolars per plantar flors a favor dels drets de la infància

Imatge17/11/2017

En el marc d’un extens programa de commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants, l’Ajuntament celebrarà una gran trobada d’escolars dia 22 de novembre, a plaça des Born (11 h), mitjançant la qual es procedirà a la reivindicació dels drets que conformen la carta de les Nacions Unides amb relació a la infància.

En el curs de l’acte, s’hi durà a terme una lectura d’un manifest, seguida d’una proclama de devuit drets de la infància extrets dels quaranta-tres que conformen la carta. Cadascun dels preceptes serà llegit per un portaveu de les devuit escoles que hi prendran part. Alhora, cada lectura i cada precepte es farà acompanyar d’una flor distintiva que romandrà plantada sobre la gespa de l’obelisc des Born.

Després, s’hi interpretarà una cançó per un món millor i l’alcaldessa acomiadarà la gran trobada; demanarà als infants i als adults de Ciutadella que la nostra ciutat es comprometi amb la il·lusió de fer néixer flors a cada instant.

Posteriorment a l’acte, cada flor serà trasplantada en un test, per tal que, durant un temps indeterminat, figuri a l’entrada dels edificis municipals associat a un dret de la infància.

No hi ha antecedents d’una mobilització com aquesta que es projecta fer per a la Diada de la Infància de 2017.

Tornar