· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Enllestit un programa excepcional per afavorir una bona convivència en una Ciutat Educadora

Imatge16/11/2017

Ciutadella, com a Ciutat Educadora i Ciutat Amiga de la Infància, ha previst un extens programa d’actes i d’activitats lúdiques i reivindicatives sobre tres commemoracions clau que han de tenir lloc a tot arreu en les properes setmanes: el Dia Internacional dels Drets dels Infants (20 de novembre); el Dia Internacional contra la Violència de Gènere (25 de novembre) i, en tercer lloc, el Dia Internacional de les Ciutats Educadores.

Per a cadascuna d’aquestes commemoracions, l’Ajuntament ha enllestit sengles programes específics, amb un desplegament de propostes com potser mai no s’havia preparat a Ciutadella.

Cal destacar-ne, del conjunt, tres esdeveniments que constituiran veritables novetats a Menorca.

En primer lloc, hi ha la convocatòria d’una assemblea de delegats i delegades escolars (dia 21), que aportara la novetat de donar a conèixer les anomenades Bústies Escolars.

En segon lloc, la realització d’una concentració general d’escolars de tots els centres educatius del municipi a la plaça des Born (dia 22), amb la lectura dels preceptes que conformen la Carta dels Drets de la Infància i una plantada de flors sobre la gespa de l’obelisc del Nou de Juliol.

I, en tercer lloc, la celebració de les quartes jornades del Projecte de Ciutat (dies 1 i 2 de desembre), amb el debat de qüestions ben sensibles sobre el model de ciutat i les noves propostes de convivència.

Especial novetat suposa, en efecte, la presentació de les anomenades Bústies Escolars, mitjançant les quals s’arbitraran unes bústies per tal que el jovent pugui opinar i suggerir allò que trobi adient sobre la vida de la ciutat i la convivència.

Tot plegat, el Servei d’Educació de l’Ajuntament troba necessari fer una crida als veïns i a les veïnes perquè facin seu el repte d’una bona convivència a Ciutadella.


Etiquetes relacionades

Activitats Educació Projecte de Ciutat
Tornar