Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Oberta la inscripció per a les IV Jornades de Projecte de Ciutat

- 17/11/2017 -
El Servei d’Educació de l’Ajuntament de Ciutadella ha obert les inscripcions per prendre part en les IV Jornades de Projecte de Ciutat, que tindran lloc els dies 1 i 2 de desembre, en el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Inscripcions fins el 30 de novembre

Oberta la inscripció per a les IV Jornades de Projecte de Ciutat

Imatge17/11/2017

El Servei d’Educació de l’Ajuntament de Ciutadella ha obert les inscripcions per prendre part en les IV Jornades de Projecte de Ciutat, que tindran lloc els dies 1 i 2 de desembre, en el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

La diada se celebra el 30 de novembre de cada any; però, en el cas de Ciutadella, es commemorarà amb una trobada amb sessions acadèmiques que s’han fixat per al primer cap de setmana de desembre (els dies 1, divendres, i 2, dissabte), a les dependències de Can Saura Miret (carrer del Santíssim, 2).

Les Jornades es convoquen amb el lema Veïns i veïnes: el repte d’una bona convivència a Ciutadella.

La inauguració tindrà lloc dia 1, a les 17.30 h, amb el lliurament de materials per als participants. Després s’hi oferirà una visió sobre els protagonistes de la convivència a la nostra ciutat al llarg de tota l’escala d’edats: dels infants a les persones grans. A continuació, s’hi impartirà la conferència de Jordi Collet, sociòleg, per tractar sobre el tema de la convivència a Ciutadella avui i el conflicte com a oportunitat educativa.

L’endemà, dissabte dia 2, Betlem Gomila, formadora, parlarà sobre el tema de créixer amb la convivència. Després s’hi farà una sessió de presentació de bones pràctiques que s’apliquen a altres municipis de Menorca. I, com a cloenda, s’hi oferiran les conclusions principals dels dos dies d’estudi.

Inscripcions fins el 30 de novembre: projectedeciutat@ajciutadella.org o telèfon 971 38 10 50 (ext. 262)


Etiquetes relacionades

Activitats Projecte de Ciutat
Tornar