Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L’Ajuntament reformarà una part del paviment del Passeig Marítim i el clavegueram del Camí de Baix

- 23/11/2017 -
L’Ajuntament ha adjudicat les obres per dur a terme dues reformes que milloraran la zona del Passeig Marítim i el Camí de Baix.En el cas del Passeig Marítim, es tracta de reformar el paviment a la zona més pròxima a la Platja Gran, en concret del carrer Bisbe Juano entre Àngel Ruiz i Pablo i el carrer República Argentina. Al Camí de Baix es renovarà la part del clavagueram que quedava pendent.

L’Ajuntament reformarà una part del paviment del Passeig Marítim i el clavegueram del Camí de Baix

Imatge23/11/2017

L’Ajuntament de Ciutadella ha adjudicat les obres per dur a terme dues reformes que milloraran la zona del Passeig Marítim i el Camí de Baix.

En el cas del Passeig Marítim, es tracta de reformar el paviment a la zona més pròxima a la Platja Gran, en concret del carrer Bisbe Juano entre Àngel Ruiz i Pablo i el carrer República Argentina. Segons comenta el regidor encarregat del Manteniment de la Via Pública, José López, “aquesta és una actuació molt demandada pels veïns, restauradors i hotelers de la zona, ja que el paviment es troba en molt mal estat”. De fet, ja fa 25 anys des que es va col·locar aquest empedrat.

Les obres, que s’han adjudicat a l’empresa Construcciones Olives S.L. per un import de 33.411,72€, preveuen aixecar i recuperar l’empedrat de llambordes que hi ha, pavimentar el sòl amb una base de formigó armat i material granulat, i llavors tornar a col·locar els llambordins. López explica que l’inici de les obres ara mateix no es pot concretar ja que està molt condicionat a l’evolució de les obres del carrer Mallorca, però, una vegada arrenquin, es preveu que s’executin durant un mes.

Pel que fa al Camí de Baix, s’ha de destacar que la xarxa de clavegueram es troba en molt mal estat també. “L’any passat ja es va reformar un tram, i ara es substituirà la resta que hi manca del carrer, de manera que l’actuació ens permetrà tenir renovat tot el clavegueram del Camí de Baix”, afirma el regidor. En concret, en aquesta ocasió s’actuarà al Camí de Baix entre els carrers Isabel II i República Argentina.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Pedres Ciutadella i Serveis S.L. per un import de 36.486€ i tindran un termini d’execució de quatre setmanes. Amb aquesta reforma s’invertirà el sentit de circulació de les aigües residuals, de manera que aquestes es canalitzin per gravetat fins l’estació de bombeig que hi ha prop del carrer Joan Ramis i Ramis, en lloc de baixar fins el port i després ser bombejades després cap Es Born com fins ara.

Tornar