Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Ciutadella avança la poda d’arbres per millorar la imatge i facilitar la neteja viària

- 29/11/2017 -
L’Ajuntament  enguany ha decidit avançar la campanya de poda d’arbres per tal que una sèrie de carrers ofereixin una millor imatge general, a part de facilitar els treballs de neteja viària i evitar la congestió de reixes de pluvials quan les fulles s’acumulen i no deixen passar l’aigua. En aquest moment ja ha acabat la primera fase de poda i s’ha actuat en vuit carrers: l’avinguda Capità Negrete, la Conqueridor, el carrer Pintor Torrent, el Palma de Mallorca, el Beat Josep Castell Camps, el Cova de ses Àmfores, el Lepant i el Bisbe Sever.

Ciutadella avança la poda d’arbres per millorar la imatge i facilitar la neteja viària

29/11/2017

 L’Ajuntament enguany ha decidit avançar la campanya de poda d’arbres per tal que una sèrie de carrers ofereixin una millor imatge general, a part de facilitar els treballs de neteja viària i evitar la congestió de reixes de pluvials quan les fulles s’acumulen i no deixen passar l’aigua.

Segons explica el regidor de Manteniment i Millora de la Via Pública, José López Bosch, en aquest moment ja ha acabat la primera fase de poda i s’ha actuat en vuit carrers: l’avinguda Capità Negrete, la Conqueridor, el carrer Pintor Torrent, el Palma de Mallorca, el Beat Josep Castell Camps, el Cova de ses Àmfores, el Lepant i el Bisbe Sever.

A partir d’ara, la Brigada Municipal de Jardiners seguirà podant arbres en aquelles vies que, per les seves dimensions, es poden arranjar amb els recursos i mitjans tècnics que té l’Ajuntament mateix.

Amb vista a l’any 2018, amb l’aprovació dels pressupostos, es preveu una nova contractació externa per acabar de podar els arbres d’un altre grup de carrers, de manera que així es donarà per finalitzada la campanya, afegeix el regidor López.

Tornar