· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Ciutadella acollirà la trobada del futbol històric de Menorca d’enguany

- 29/11/2017 -
El proper dia 6 de desembre, al teatre de Calós, el futbol de Menorca, i els aficionats, els entrenadors, el públic, els directius, etc. tenen una cita amb la història, per tal de viure la sisena trobada que organitza l’Associació Històrica del Futbol Menorquí. L’edició d’enguany s’emmarca, a més, en la celebració dels quaranta anys del Penya Orient. 

Ciutadella acollirà la trobada del futbol històric de Menorca d’enguany

Imatge29/11/2017

 El Saló Gòtic de la casa consistorial ha estat avui matí el marc escollit per fer la presentació de la sisena gala del futbol històric de Menorca i del quarantè aniversari de la fundació del Penya Orient de Ciutadella.

El proper dia 6 de desembre, al teatre de Calós, el futbol de Menorca, i els aficionats, els entrenadors, el públic, els directius, etc. tenen una cita amb la història, per tal de viure la sisena trobada que organitza l’Associació Històrica del Futbol Menorquí. L’edició d’enguany s’emmarca, a més, en la celebració dels quaranta anys del Penya Orient, efemèride que serà recollida en una exposició, l’obertura de la qual es preveu per al proper dia 1 de desembre. La mostra també romandrà oberta a les dependències de Calós fins al dia 10, en horari de capvespre.

La presentació de la festa anual del futbol ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, i del coordinador general de l’Associació Històrica del Futbol, Paco Perea, entre d’altres.

El programa previst farà un reconeixement al futbol femení de Menorca i atorgarà guardons als futbolistes destacats de la temporada 2016-17. També reconeixerà les ajudes i els suports constants que, al llarg dels anys, determinades entitats i organismes han oferit al desenvolupament d’aquest esport; entre d’altres, la companyia Trasmediterrània i la Clínica Juaneda. A més, es reconeixerà la trajectòria de vint-i-cinc anys d’entrenador del maonès Pere Vadell.


Etiquetes relacionades

Esports
Tornar