· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Més de seixanta propostes lúdiques i artístiques farciran les festes de Nadal

- 30/11/2017 -

Un amplíssim i divers programa d'activitats per a Nadal ofereix l'Ajuntament de Ciutadella per a les festes d’enguany, amb <strong>més de seixanta propostes,</strong> que abracen tota mena d’aficions, arts i lleure. El regidor de Cultura, Josep Juaneda, ha remarcat que les propostes han estat definides <strong>amb la intenció preferent d’arribar al públic infantil i familiar.</strong><br />Un amplíssim i divers programa d'activitats per a Nadal ofereix l'Ajuntament de Ciutadella per a les festes d’enguany, amb més de seixanta propostes, que abracen tota mena d’aficions, arts i lleure. El regidor de Cultura, Josep Juaneda, ha remarcat que les propostes han estat definides amb la intenció preferent d’arribar al públic infantil i familiar.

Més de seixanta propostes lúdiques i artístiques farciran les festes de Nadal

Imatge30/11/2017

Un amplíssim i divers programa d'activitats per a Nadal ofereix l'Ajuntament de Ciutadella per a les festes d’enguany, amb <strong>més de seixanta propostes,</strong> que abracen tota mena d’aficions, arts i lleure. El regidor de Cultura, Josep Juaneda, ha remarcat que les propostes han estat definides <strong>amb la intenció preferent d’arribar al públic infantil i familiar.</strong><br /> Un amplíssim i divers programa d'activitats per a Nadal ofereix l'Ajuntament de Ciutadella per a les festes d’enguany, amb més de seixanta propostes, que abracen tota mena d’aficions, arts i lleure. El regidor de Cultura, Josep Juaneda, ha remarcat que les propostes han estat definides amb la intenció preferent d’arribar al públic infantil i familiar.

Com en passades edicions, el programa és a l’abast de la ciutadania per facilitar-ne el seguiment. I és complet, entre el dia 1 de desembre i el 5 de gener vinent. Són més de trenta dies amb teatre popular, cercaviles, espectacles musicals per a la família, música clàssica amb la Simfònica de les Illes Balears, un mercat d’artesanies i productes de Nadal, música coral, rutes de betlems, etc.

Amb relació a les activitats pròpiament organitzades per l'Ajuntament, cal remarcar, per una banda, les típiques de cada any; com ara la Fira de Nadal a la plaça de la Catedral, el concert de Nadal de la Banda de Música Municipal, les campanades infantils per Cap d’Any, la representació de la immortal obra Els Pastorets, l'arribada del Patge Reial o la desfilada dels Reis Mags d'Orient. I hi ha, a més, alguns espectacles de gran relleu, com ara la representació del musical El Viatge de na Tris, i el ballet El Trencaclosques.


Etiquetes relacionades

Comerç, Fires i Mercats Festes Cultura
Tornar