Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 23 al 28 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Ciutadella i Maó acorden treballar amb el Consell per a fer possible un servei d’escorxador amb visió insular

- 30/11/2017 -
Els ajuntaments de Ciutadella i Maó i el Consell de Menorca coincideixen en la voluntat de treballar en la línia d'establir un servei d'escorxador d'àmbit insular, mantenint les actuals dues seus, a llevant i a ponent, però estudiant la possibilitat d'especialitzar-les i també d'assumir les inversions necessàries per a millorar les instal·lacions i abaratir costos en la reducció dels preus del tractament dels SANDACH.

Ciutadella i Maó acorden treballar amb el Consell per a fer possible un servei d’escorxador amb visió insular

Imatge30/11/2017

 Els ajuntaments de Ciutadella i Maó i el Consell de Menorca coincideixen en la voluntat de treballar en la línia d'establir un servei d'escorxador d'àmbit insular, mantenint les actuals dues seus, a llevant i a ponent, però estudiant la possibilitat d'especialitzar-les i també d'assumir les inversions necessàries per a millorar les instal·lacions i abaratir costos en la reducció dels preus del tractament del SANDACH.

Aquesta ha estat una de les principals conclusions que s'han extret de la reunió mantinguda amb representants de les tres administracions per tractar la situació del servei d'escorxador a Menorca. Hi han assistit l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila; la regidora encarregada de l'Escorxador, Sandra Moll; la batlessa de Maó Conxa Juanola; el conseller de Medi Ambient i Reserva de la Biosfera, Javier Ares; el director insular de Medi Rural i Marí, Miquel Truyol; la directora insular de Reserva de la Biosfera; Irene Estaún, i el director del FOGAIBA, Guillem Rosselló.

D'altra banda, s'ha considerat també essencial tractar el tema dels escorxadors amb els sectors implicats. Per aquest motiu, es té previst que en el proper Consell Agrari, dia 13 de desembre, es tracti aquesta proposta amb el sector; i que dia 29 de desembre se celebri a Maó una nova reunió amb el Consell, els ajuntaments de Maó i Ciutadella, els tècnics municipals i del CIME, i les empreses que actualment gestionen els dos escorxadors.


Etiquetes relacionades

Escorxador
Tornar