Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Instal·lats els nous contenidors soterrats de reciclatge a la plaça Sant Antoni

- 30/11/2017 -
L'Ajuntament ha instal·lat els nous contenidors soterrats de recollida selectiva a la plaça de Sant Antoni. La substitució d'aquests contenidors soterrats era una demanda dels vesins des de fa anys, ja que eren els més antics que quedaven instal·lats a Ciutadella i es trobaven en molt mal estat.Demanam als ciutadans que en facin un bon ús i aprofitam l'ocasió per recordar als ciutadans la importància de la recollida selectiva dels residus i del seu reciclatge

Instal·lats els nous contenidors soterrats de reciclatge a la plaça Sant Antoni

Imatge30/11/2017

 El Servei de Medi Ambient informa que han quedat instal·lats els nous contenidors soterrats de recollida selectiva a la plaça de Sant Antoni. La substitució d'aquests contenidors soterrats era una demanda dels vesins des de fa anys, ja que eren els més antics que quedaven instal·lats a Ciutadella i es trobaven en molt mal estat.

Han estat substituïts per uns nous contenidors soterrats fabricats a Menorca amb fibra de vidre i acer inoxidable, el que suposarà una major durabilitat i un menor manteniment. A més, aquests contenidors no necessiten ser buidats per cap sistema, ni elèctric ni hidràulic, el que també redueix les avaries i les despeses de manteniment.

Demanam als ciutadans que en facin un bon ús i aprofitam l'ocasió per recordar als ciutadans la importància de la recollida selectiva dels residus i del seu reciclatge. Tots els residus de vidre, cartó i envasos lleugers que són recollits separadament són venuts a empreses recicladores que els donen un nou ús, i amb els ingressos aconseguits es fa front a les despeses del servei de recollida.


Etiquetes relacionades

Medi Ambient
Tornar