· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Ciutadella millora els quatre pipicans actuals i en planifica un altre per al nucli urbà

- 01/12/2017 -
 Els quatre pipicans que Ciutadella té operatius han estat objecte d’una millora general, tot assegurant que compleixen les normatives i les funcions per les quals han estat creats. El mapa de pipicans, actualment, està format pels quatre: platja Gran (que presenta un ús molt alt i és el més proper al centre de la ciutat), cala Blanca, cala en Blanes i cap d’Artrutx.

Ciutadella millora els quatre pipicans actuals i en planifica un altre per al nucli urbà

Imatge01/12/2017

 Els quatre pipicans que Ciutadella té operatius han estat objecte d’una millora general, tot assegurant que compleixen les normatives i les funcions per les quals han estat creats.

Però, entretant, la regidora de l’Àrea, Sandra Moll, creu que caldrà anar considerant l’eventualitat de planificar un cinquè pipican, que quedi emplaçat en l’espai urbà de Ciutadella, amb una ubicació el més cèntrica possible de la trama de la ciutat. Ara com ara, i només a títol de consideracions prèvies, es pensa en quatre punts. Però, com que la decisió és encara lluny d’haver-se pres en consideració, seria prematur avançar-los. En tot cas, es pensa en una instal·lació que tengui les condicions necessàries per al cas; és a dir, un espai tancat amb tanques, amb aigua, punts de llum, disponibilitat de papereres i de bosses per a les deixalles, i l’oportuna senyalització de l’espai.

El mapa de pipicans, actualment, està format pels quatre que hi ha al voltants del nucli urbà, que són els següents: platja Gran (que presenta un ús molt alt i és el més proper al centre de la ciutat), cala Blanca, cala en Blanes i cap d’Artrutx.


Etiquetes relacionades

Animals de companyia Canera
Tornar