Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Ciutadella enceta la planificació de l'assistència sociosanitària i geriàtrica al municipi per als propers any

- 04/12/2017 -
L'alcadessa de Ciutadella, Joana Gomila, s'ha reunit a Palma amb les conselleres de Serveis Socials, Fina Santiago, i de Salut, Patrícia Gómez, del Govern de les Illes Balears. La trobada ha servit per obrir un primer intercanvi de criteris a l'hora d'encetar la planificació que Ciutadella requerirà per als pròxims anys en matèria sociosanitària, de geriatria i de salut mental.

Ciutadella enceta la planificació de l'assistència sociosanitària i geriàtrica al municipi per als propers any

Imatge04/12/2017

L'alcadessa de Ciutadella Joana Gomila s' ha reunit avui matí a Palma amb les conselleres de Serveis Socials, Fina Santiago, i de Salut, Patrícia Gómez, del Govern de les Illes Balears. La trobada ha servit per obrir un primer intercanvi de criteris a l' hora d' encetar la planificació que Ciutadella requerirà per als propers anys en matèria sociosanitària, de geriatria i de salut mental.

L' equip de govern de l' Ajuntament considera que atès el progressiu envelliment de la població, es farà imprescindible que les administracions públiques disposin de la planificació necessària, imprescindible per respondre a les demandes que aquells fets demogràfics comportaran per a la gent gran.


Etiquetes relacionades

Atenció Social
Tornar