· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L'Ajuntament presenta la guia del voluntariat

Imatge05/12/2017

L'Ajuntament ha presentat la Guia del voluntariat a Ciutadella, que ha elaborat amb l'objectiu de facilitar que qualsevol persona que vulgui ser voluntària al nostre municipi pugui consultar en un sol document totes aquelles entitats i programes de voluntariat a Ciutadella que s'hi han inscrit, en total, quinze.

Així, si alguna persona està interessada a fer voluntariat en algun programa o associació que surt a la Guia, hi podrà trobar el contacte de l'associació per demanar més informació i per inscriure-s'hi. Es poden fer voluntariats dins l'àmbit social, educatiu, de festes, medi ambiental, de cooperació internacional, patrimoni...

Aquesta Guia, que es presenta el mateix dia que es celebra el dia internacional del voluntariat arreu del món, és una eina més que, des del servei de participació ciutadana i projecte de ciutat, es posa a l'abast de la ciutadania amb l'objectiu de reforçar el teixit associatiu i voluntari, tan important dins el projecte de ciutat.

La regidora Laura Anglada ha recordat: «El voluntariat és una manera de participar activament en la construcció d'una ciutat millor. A través d'un acte de generositat, solidaritat i empatia, les persones voluntàries transmeten uns valors molt necessaris avui dia per erradicar les actituds individualistes i egoistes». A parer de la regidora: «Darrere tota persona voluntària hi ha una gran persona que vol contribuir a fer un món millor».

Tornar