· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Campanya de prevenció del comerç segur durant les festes de Nadal

- 13/12/2017 -
L'Ajuntament engega fins dia 7 de gener la campanya de comerç segur per al Nadal 2017, amb l'objectiu d'augmentar la presència policial pels carrers i per les places en els dies i les hores en què hi ha més activitat comercial. Es pretén prevenir fets delictius; com ara furts, robatoris amb violència o intimidació, o robatoris amb força. Així mateix, els efectius de la Policia Local vetllaran pel compliment de les OM a la via pública, i recomanaran normes de comportament als usuaris de la via.

Campanya de prevenció del comerç segur durant les festes de Nadal

Imatge13/12/2017

L'Ajuntament a través de la Policia Local engega fins dia 7 de gener segur la campanya de comerç segur perper al Nadal 2017, amb L'objectiu d'augmentar la presència policial pels carrers i per les places en els dies i les hores en què hi ha més activitat comercial, i, per tant, més concentració de ciutadans que realitzen les compres o bé passegen. Informaran de les pautes de seguretat als ciutadans i comerciants. Es pretén prevenir fets delictius, com ara furts, robatoris amb violència o intimidació, o robatoris amb força. Així mateix, vetllaran pel compliment de les OM a la via pública, i recomanaran normes de comportament als usuaris de la via.

1. Zona d'influència de la campanya:

Pl. des Pins cantonada amb l'av. Negrete i pl. des Pins cantonada amb pl. des Born.

Pl. des Mercat (pl. de la Llibertat i pl. de Francesc Netto).

Pl. de ses Palmeres a la cruïlla amb l'av. de la Constitució.

Pl. d'Artrutx a la cruïlla amb l'av. del Conqueridor.

Pl. de la Catedral / ses Voltes/ pl. Nova i carrers adjacents on l'activitat comercial tengui especial incidència.

Altres carrers o zones del nucli urbà on s'hi detecti una necessitat especial.

2. Durada de la campanya: del dia 15-12-2017 i al 7-01-2018, ambdós inclusivament.

Els agents controlaran el compliment de les normes de circulació i del trànsit dins el nucli antic (horaris d'accés, vehicles autoritzats, ciclistes...). El compliment de les ordenances de normes de comportament als espais públics, tinença d'animals i neteja viària (amb especial atenció a la neteja dels carrers i de les places), informació als ciutadans de les bones pràctiques, i denúncia de les infraccions observades en cas necessari.

Els agents informaran sobre pautes de prevenció i seguretat; com ara no descuidar bosses ni moneders, extremar la seguretat a l'hora de treure doblers dels caixers automàtics, informar la Policia en cas que detectin carteristes o estrebades, que els comerciants ens avisin si han estat víctimes de furts, recomanar als comerciants que extremin les precaucions a l'hora de tancar els comerços i que utilitzin tots els mitjans de seguretat passiva (alarmes connectades, reixes posades, reforç amb candenats a les portes de vidre, no deixar la recaptació dins les caixes enregistradores, etc).

Tornar