· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Comencen les obres de millora del camí de La Vall

- 29/01/2018 -
Aquesta setmana han començat les obres de millora del camí de La Vall. Aquesta actuació afectarà un tram de 1.400 metres, des del desviament de la carretera de Cala Morell, fins a les cantonades que delimiten el tram de camí titularitat del Consell. La durada de les obres s'estima en unes tres setmanes, i durant aquest període el trànsit per aquesta via només estarà permesa pels residents i treballadors de la zona.

Comencen les obres de millora del camí de La Vall

Imatge29/01/2018

 Aquesta setmana han començat les obres de millora del camí de La Vall, consistents en netejar d'herbes i terra les voreres del camí i pavimentar de nou amb una capa d'aglomerat asfàltic de 4?cm de gruix.

La actuació afectarà un tram de 1.400 metres, des del desviament de la carretera de Cala Morell, fins a les cantonades que delimiten el tram de camí titularitat del Consell Insular. Amb aquesta actuació, el tram de camí municipal quedarà totalment renovat.

La durada de les obres s'estima en unes tres setmanes, i durant aquest període el trànsit per aquesta via només estarà permesa pels residents i treballadors de la zona.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties que les actuacions un puguin ocasionar.

Tornar