· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Visita oberta aquest dissabte a la finca municipal de Sa Vinyeta

- 01/02/2018 -
 L'Ajuntament  organitza dissabte a les 10.30h una visita oberta i guiada a la finca municipal de sa Vinyeta, on qualsevol ciutadà interessat podrà conèixer aquest espai municipal, ple de possibilitats, amb explicacions dels projectes que s'hi duen o s’hi han duit a terme, i s’hi podran fer propostes de nous usos d'aquesta important zona verda de Ciutadella. També assistiran representants de la SHA Martí i Bella per a explicar els projectes que ha fet aquest col·lectiu. 

Visita oberta aquest dissabte a la finca municipal de Sa Vinyeta

Imatge01/02/2018

 L'Ajuntament organitza una visita oberta i guiada a la finca municipal de sa Vinyeta, on qualsevol ciutadà interessat podrà conèixer aquest espai municipal, ple de possibilitats, amb explicacions dels projectes que s'hi duen o s’hi han duit a terme, i s’hi podran fer propostes de nous usos d'aquesta important zona verda de Ciutadella.També assistiran representants de la Societat Històrico Arqueològica Martí i Bella  per a explicar les actuacions que hi han fet.

La visita serà aquest dissabte, dia 3 de febrer, a les 10.30 h (en trobarem a l'aparcament de sa Vinyeta) i sorgeix a instància de l'Agenda local 21, que aprofitarà l’ocasió per celebrar la 61a sessió del Taller d'Agenda Local 21 de Ciutadella.

Recordam que el Taller d'Agenda local 21
és un òrgan consultiu de l'Ajuntament en el qual qualsevol ciutadà, entitat o associació pot participar i donar la seva opinió.

Finalment, recordam de nou que el punt de trobada és a l'aparcament de l'Alberg de sa Vinyeta a les 10.30 h i que tothom hi pot assistir.

Tornar