· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Crida ciutadana per a commemorar el Dia de la Dona d’enguany

Imatge05/02/2018

 L'Ajuntament de Ciutadella ha començat els preparatius del Dia de la Dona, que es commemora dia 8 de març. Com és costum, el servei d'Igualtat vol definir un seguit d'activitats i d'actes que ajudin a valorar la data i el seu significat social.

A més, es voldran agrair el paper i les aportacions múltiples de les dones en favor de la nostra societat contemporània, així com també recordar i reclamar que encara hi queda camí per endavant abans no aconseguirem una igualtat real i plena.

"Un canvi social d'aquest tipus només el podem aconseguir si ens ajuntam, si entre totes i tots feim passes perquè sigui possible". Així ho ha manifestat la regidora responsable de l'Àrea, Laura Anglada. "És per açò que convidam a totes les entitats, relacionades o no amb la dona, a celebrar aquest dia amb qualsevol petit gest, activitat o missatge. A parer de la regidora, tot suma i tot transforma, per petit que sigui.

Per tant, la regidora apel·la a les entitats ciutadanes, perquè, en cas que tenguin pensada alguna iniciativa ho facin saber al Departament, perquè l'Ajuntament voldrà elaborar un programa conjunt de totes les activitats previstes a Ciutadella durant els dies i les setmanes anteriors i posteriors al 8 de març. "Creim que és una bona manera de visualitzar tot el que es fa i també per coordinar-nos i fer xarxa", ha remarcat Anglada.

La data màxima per fer arribar les iniciatives és el proper 19 de febrer. Només cal que retorneu emplenada la fitxa adjunta en aquesta mateixa nota.

Tornar