· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

La rua de carnaval de Ciutadella batrà registres de participació

Imatge06/02/2018

 Està tot llest perquè diumenge s'omplin els carrers de Ciutadella amb la rua de carnaval. Enguany serà un èxit de participació.

Aquest any augmenta de forma considerable el nombre de grups i de participants en les carrosses. Un total de 15 grups participaran en la rua; concretament, 6 carrosses, 5 comparses i 4 grups individual-parella; aproximadament, unes 350 persones formaran part d'aquesta rua.

Des del Servei de Cultura, el regidor Josep Juaneda ha manifestat la seva satisfacció i l'agraïment per aquesta implicació per part de diferents col·lectius en sumar-se a la festa de carnaval, ja que valora molt positivament que les associacions i les entitats s'impliquin en activitats com aquesta. Les entitats que hi participen van des de les APIMA dels centres educatius, com l'APIMA de sa Galera i des Fabiol (que seran "El peix Irisat", i "Comparteix i sigues feliç"); els grups d'escoltes, com el de Sant Antoni Maria Claret (amb el nom "Àrea Marina Educativa"); l'agrupament escolta Federico Pareja, amb "Puf, el drac màgic"; també l'AE Sant Rafel amb "La competició olímpica de natació"; el DOSA Gent Jove, amb "Cuéntame". També hi participen clubs esportiu, com Equisport, amb " JJOGUIMIMO"; així com altres col·lectius com Carnaval's Family, amics del carnaval, amb "NO fa Bafa", o sa Cova, amb "Sa Cova", i un èxit molt gros, amb "Un èxit molt gros". Finalment, també hi participen grups més reduïts, com "La Sirena", "Poppins", "Eduardo Manostijeras" i "Neptuno". Tots acompanyats per la Batucada.

La rua començarà diumenge, dia 11, a les 17.30 h a la plaça des Born i finalitzarà a la plaça Nova. En finalitzar la rua, tots els grups participants rebran un obsequi per haver-hi participat.

Tornar