· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament incorpora 10 alumnes treballadors per un nou programa de Formació i Ocupació

- 20/02/2018 -
 El passat 29 de gener 10 alumnes treballadors iniciaren la seva contractació amb l’Ajuntament de Ciutadella a través del programa SOIB JOVE FORMACIÓ I OCUPACIÓ «Biosfera 2017». Actualment compaginen la formació del certificat de professionalitat de nivell 3 «Interpretació i Educació Ambiental» amb el treball efectiu en diferents programes impulsats per l’entitat i relacionats amb l’àmbit d’estudi del curs.El programa té una durada de nou mesos.

L'Ajuntament incorpora 10 alumnes treballadors per un nou programa de Formació i Ocupació

Imatge20/02/2018

 El passat 29 de gener 10 alumnes treballadors iniciaren la seva contractació amb l’Ajuntament de Ciutadella a través del programa SOIB JOVE FORMACIÓ I OCUPACIÓ «Biosfera 2017». Actualment compaginen la formació del certificat de professionalitat de nivell 3 «Interpretació i Educació Ambiental» amb el treball efectiu en diferents programes impulsats per l’entitat i relacionats amb l’àmbit d’estudi del curs.

Aquest projecte es duu a terme a proposta de l’Àrea de Dinamització Econòmica, Servei de Formació i Ocupació. Aquesta iniciativa ha comptat amb la participació del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE) i el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Aquest programa té una durada de nou mesos. Durant aquest temps els participants tindran l’oportunitat d’aprofundir en continguts relacionats amb l’educació ambiental i la seva promoció. L'interès general i social d’aquest projecte és d’especial importància, ja que, a part de millorar la possibilitat d’inserció al mercat de treball dels participants, contribueix a la sensibilització ambiental dels ciutadans a través de la divulgació de programes o campanyes.

Menorca, declarada Reserva de Biosfera el 1993, ha esdevingut un model paradigmàtic de compromís amb els valors mediambientals de desenvolupament sostenible i qualitat de vida. Així mateix, es pretén adoptar un enfocament més enèrgic i integrat en l’establiment de polítiques locals, que harmonitzin els objectius ambientals, socials, culturals i econòmics per millorar la qualitat de vida. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Ciutadella pretén col·laborar en el desenvolupament sostenible i abordar nous reptes d’actuació.                          

Etiquetes relacionades

Formació i Ocupació Educació
Tornar