· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament programa per a dissabte una visita a Son Carrió dins el programa VISITAM EL TEU BARRI

22/02/2018

  Per al proper dissabte 24 de febrer, l'Ajuntament ha organitzat una trobada de l'alcaldessa, Joana Gomila, i altres membres de l'equip de govern amb els vesins i les vesines d'un nou barri de la ciutat per escoltar i conèixer la seva realitat del dia a dia i per afavorir la participació i la implicació de tothom en la millora del municipi. En aquesta visita, que és la novena que realitzarà l'Ajuntament dins el Programa Visitam el teu barri, es recorrerà la urbanització de Son Carrió.

La trobada, que és oberta a tothom, serà a la platja de Santandria a les 11 hores per, després, iniciar un recorregut per la zona guiats pels mateixos vesins i vesines que hi acudeixin.

A través d'aquest programa, que impulsa l'Ajuntament de Ciutadella i que es va iniciar el mes de març d'aquest any, ja s'han fet trobades amb els vesins i les vesines de vuit barris i urbanitzacions de Ciutadella: Dalt sa Quintana, nucli antic, Son Oleo, sa Farola, Cala en Bosc, Cala Morell, Cala en Blanes i la zona de Jaume II i els voltants.

Es té previst continuar amb la iniciativa per visitar tots els barris de Ciutadella. Per a la alcaldessa, Joana Gomila, l’experiència d’aquestes primeres trobades és molt positiva, ja que permet conèixer personalment els vesins i les vesines, el teixit social i comunitari de Ciutadella; crear xarxa i fer poble; i fer que la gestió municipal sigui propera i participativa. “L’Ajuntament té la responsabilitat de liderar la gestió municipal, tot comptant amb la visió i l'experiència de tots els vesins i vesines, i també amb la implicació de tothom perquè és l'única manera de fer possible una ciutat millor”, assegura l'alcaldessa. La regidora de Projecte de Ciutat, Laura Anglada, manifesta: “Després de les diverses visites, els vesins i les vesines ens han expressat el seu agraïment per l'interès i l'atenció dedicats durant la visita i perquè s'han sentit escoltats.”

Tornar