· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

"La vida lliure" de Marc Recha s' estrena avui a Ciutadella

- 23/02/2018 -
La casa consistorial ha estat escenari de la presentació oficial d’una pel·lícula rodada, en gran part, en paratges del terme municipal, titulada “La vida lliure”, del director català Marc Recha i amb la presència de l' actor català Sergi López. La producció cinematogràfica viurà la primera projecció pública en els Cinemes Salat Salat, a les 19.30h. Els indrets locals del rodatge pertanyen a la platja des Bot, Algaiarens (a Ciutadella), i Son Ermità (a Ferreries). Està ambientada al final de la Primera Guerra Mundial

"La vida lliure" de Marc Recha s' estrena avui a Ciutadella

Imatge23/02/2018

La casa consistorial de Ciutadella ha estat escenari, avui, de la presentació oficial d’una pel·lícula rodada, en gran part, en paratges del terme municipal, titulada “La vida lliure”, del director català  Marc Recha i amb la presència de l' actor català Sergi López.

Entretant, l’estrena de la producció cinematogràfica viurà la primera projecció pública en els Cinemes Salat Salat, a les 19.30h.

Una representació de l’equip de producció i de direcció, acompanyats de dos infants que en formen part del repartiment, han explicat la gènesi de la pel·lícula i la trama principal. Pel seu costat, l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, ha agraït l’elecció del municipi com a marc del relat cinematogràfic.

El director és el català Marc Recha; i els actors infantils, Mariona Gomila i Macià Arguimbau. Els indrets locals del rodatge pertanyen a la platja des Bot, Algaiarens (a Ciutadella), i Son Ermità (a Ferreries). Està ambientada al final de la Primera Guerra Mundial, i rodada a l’illa de Menorca.

«La vida lliure» és una producció de Turkana Films i La Perifèrica Produccions, amb la participació de Televisió de Catalunya i IB3 Televisió, i el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), el Govern de les Illes Balears, la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, la Direcció General de Cultura, el Consell Insular de Menorca, la Fundació Foment del Turisme de Menorca i d'Illes Balears Film Commission. La distribució és a càrrec de Splendor Films.

Tornar