· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

El veler Astral arriba a Ciutadella per conscienciar la ciutadania sobre la situació dramàtica de milers de refugiats

Imatge05/03/2018

 El veler Astral, de l’ONG Pro-Activa Open Arms, atracarà al port de Ciutadella aquest cap de setmana amb l'objectiu de sensibilitzar a tota la població sobre el que ocorre en el Mediterrani amb els refugiats, sobretot en el Mediterrani central, entre Líbia i Itàlia, que és on operen avui dia.

La seua programació consistirà en visites guiades al veler i la projecció de vídeos reals de la seua actuació en la zona del Mediterrani Central. També es concertaran visites d'algunes escoles per a conscienciar els més joves.

Pro-Activa Open Arms és una ONG que té com a principal missió rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, de les persecucions o de la pobresa. Neix a partir d'una empresa de socorrisme i salvament marítim de Badalona, amb una gran experiència a les nostres costes.

Amb l’Astral faran una ruta per set ports de les Illes Balears perquè la ciutadania i els escolars puguin visitar el vaixell de rescat amb el qual l'entitat ha salvat la vida de més de 15.000 persones a la Mediterrània central.

Les visites són gratuïtes i es poden fer en horari de 10 a 13 hores i de 16.30 a 20 hores.

Tornar