Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'associació cultural Alterversió disposarà també d'un espai municipal

- 06/03/2018 -
 L’Ajuntament i l’associació Alterversió han signat un acord mitjançant el qual aquesta entitat social podrà fer ús de les dependències municipals del carrer Pius VI. Alterversió és una entitat fundada amb finalitats culturals i per intervenir socialment en favor de la igualtat de gènere.

L'associació cultural Alterversió disposarà també d'un espai municipal

Imatge06/03/2018

L’Ajuntament de Ciutadella i l’associació Alterversió han signat un acord mitjançant el qual aquesta entitat social podrà fer ús de les dependències municipals del carrer Pius VI número 21 de Ciutadella.

L’acord és la conseqüència de l’aplicació del programa de cessió d’espais municipals a les associacions sense ànim de lucre del municipi. Aquest és el sisè pacte que realitza enguany l’Ajuntament.

L’associació beneficiària és un ens que compleix el requisit, entre d’altres, de no tenir afany de lucre, amb la finalitat general de promoure l'associacionisme, la consolidació de les entitats, el reconeixement de la seva tasca i crear projectes conjunts que millorin les condicions de vida de la ciutadania. Gràcies a l’acord assolit, Alterversió destinarà l'espai a les activitats que li són pròpies i no podrà fer-ne cap altre ús; n'estarà lliure de despeses generals de llum, d’aigua, d’equipament i de determinants imposts, excepte de la neteja ordinària de la instal·lació.

Alterversió és una entitat fundada amb finalitats culturals i per intervenir socialment en favor de la igualtat de gènere.

Tornar