· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

La plaça des Pins serà l’epicentre lúdic de la igualtat de gènere

Imatge06/03/2018

La plaça des Pins, entre els dies 8 i 10 de març, esdevindrà l’epicentre lúdic de la reivindicació de la igualtat de gènere a Ciutadella, dins el programa d’enguany del Dia Internacional de la Dona. S’hi convoca la ciutadania a viure una rica fira d’esdeveniments.

Amb la denominació Festival de la Dona, l’Ajuntament, en col·laboració amb l’Associació Xarxa Matriu, han preparat un programa d’actes que s’iniciarà a les 10 h del matí de dia 8.

Es tracta d’una iniciativa amb finalitat divulgativa i d’expansió de la consciència social amb relació a la dona, mitjançant la qual hom pot contemplar el seu paper dins la societat actual i, a la vegada, contrastar-lo amb el que encarnaven els nostres avantpassats.

Fins al dia 10,  hi seran tractades qüestions com ara la maternitat, la menstruació, l’ecologia, la mitologia i la història, els mitjans de comunicació, la salut, l’alimentació i d’altres. Tot plegat s’exposarà a través de diversitat de formats: taules rodones, col·loquis o xerrades. No hi mancarà tampoc un concert solidari, amb l’actuació d’artistes illencs. També s’hi escoltaran veus poètiques, i hi actuaran pallassos i duets de música instrumental clàssica.

Tornar