· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

La plaça des Born s’omple de morat femení i de reivindicació de gènere

Imatge08/03/2018

Dues nombroses concentracions de manifestants en el Dia Internacional de la Dona han confluït a la plaça des Born de Ciutadella avui migdia, com a resposta inhabitual en els darrers anys en una commemoració d’aquesta mena, senyal de la progressió que pren la reivindicació de gènere a tot arreu.

La regidora d’Igualtat de Ciutadella, Laura Anglada, i la consellera de Serveis Socials del Consell, Mari Cabrisas, han encapçalat la concentració, que ha esdevingut una mena de pic en la franja matinal de la jornada de vaga convocada en commemoració del Dia de la Dona i de la reivindicació dels drets de gènere en una societat que, ara com ara, dista de ser igualitària.

Tant la regidora com la consellera insular han expressat la solidaritat personal i política amb la lluita que pertoca que les dones tenguin oberta en la societat contemporània. També s’han compromès a vehicular, a través de les respectives institucions, les mesures de redreçament de les desigualtats que, a dia d’avui, subsisteixen. Els aplaudiments d’un gruix abundant d’homes i de dones han corroborat el suport popular a la jornada reivindicativa. Acabats els parlaments, tots plegats han fet un minut de silenci.

A partir de les 17 h, el programa del Dia de la Dona continua a Ciutadella amb una àmplia cita a la Fira de la Dona, situada a la plaça des Pins, que s’omplirà de col·loquis, poesia, cançons i reivindicacions de gènere.

Tornar