· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Convidada oberta a celebrar el Dia Mundial del l’Activitat Física

Imatge29/03/2018

Ciutadella commemorarà el Dia Mundial de l’Activitat Física amb un seguit de propostes esportives i lúdiques que s’ofereixen els dissabtes 7 i 14 d’abril pròxims, organitzades per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i amb la col·laboració d’entitats particulars.

Són quatre les activitats que s’hi proposen, a desenvolupar a la plaça des Pins i a la sala polivalent del Pavelló Esportiu Municipal.

Dia 7, a la plaça des Pins, adreçat a grups de gent gran, s’hi farà una activitat de ball, de les 10.15 a les 11 h; i gimnàstica física amb les especialitats de capoeira, aikido i karate, de les 11.15 a les 14 h.

Set dies més tard, el 14, a la sala multifuncional, s’hi duran a terme dues exhibicions: la primera, dedicada al fit jump, amb la monitora Lluïsa Arrom; i la segona, de zumba, amb onze monitors i monitores. Totes dues tindran horari de capvespre, de les 18 a les 19 h el primer taller; i de les 19 a les 21 h el segon.

La diversitat de propostes és possible gràcies a la col·laboració directa de determinades entitats esportives privades de Ciutadella, com ara Gimnàs Físics Ciutadella, Club Gimnàstic Ciutadella i les organitzacions de gent gran establertes a la ciutat.

Etiquetes relacionades

Esports Participació Ciutadana
Tornar