· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Els joves del casal Municipal de Ciutadella guanyen el concurs Alterchef

- 16/04/2018 -
El grup de joves del Casal Municipal de Ciutadella es va proclamar guanyador de la quarta edició del concurs de cuina per a joves Alterchef. Aquest any el concurs es va incloure dins la Fira Arrels de Producte Local de Menorca i va ser presentat i dinamitzat pel xef Emil Samper, conegut per la seva participació a la segona edició de MasterChef i xef del restaurant Crudito de Madrid.

Els joves del casal Municipal de Ciutadella guanyen el concurs Alterchef

Imatge16/04/2018

El grup de joves del Casal Municipal de Ciutadella ha estat  proclamat guanyador de la quarta edició del concurs de cuina per a joves Alterchef. Aquest any el concurs es va incloure dins la Fira Arrels de Producte Local de Menorca i va ser presentat i dinamitzat pel xef Emil Samper, conegut per la seva participació a la segona edició de MasterChef i xef del restaurant Crudito de Madrid.

El Jurat (format per Sílvia des Tast de na Sílvia; Toni Aguiló i Francesc Aguiló de Fra Roger; Miquel Company, conseller de Joventut; i Emil Sanper, xef) va donar per guanyador el grup de vuit joves ciutadellencs, format per Aina Petrus, Roser Petrus, Cristian Hurtado, Maria Moll, Nuri Lobato, Berto Triay, Eli Sanz i Maya Sanz. El grup va presentar els plats proposat pel concurs: raoles de be amb espícies, mel i brossat amb gelatina de mel, i les postres d'elaboració pròpia van consistir en una mousse de llimona amb base de galeta acompanyada de xocolatines amb cereals. 
Tornar