· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament visita els carrers que envolten la plaça Sant Antoni dins el programa VISITAM EL TEU BARRI

Imatge24/04/2018

 Per al proper dissabte 28 d’abril, l'Ajuntament de Ciutadella ha organitzat una trobada entre l'alcaldessa, Joana Gomila, i altres membres de l'equip de govern amb els vesins d'un altre barri de la ciutat, per escoltar i conèixer la seva realitat del dia a dia i per afavorir la participació i la implicació de tothom en la millora del municipi. En aquesta visita, que és la desena que realitzarà l'Ajuntament dins el Programa Visitam el teu barri, es recorreranels carrers que envolten la plaça Sant Antoni.

La trobada, que és oberta a tothom, serà a la plaça a les 11 hores per, després, iniciar un recorregut per la zona, guiats pels vesins mateixos que hi acudeixin.

A través d'aquest programa, que impulsa l'Ajuntament de Ciutadella i que es va iniciar el mes de març d'aquest any, ja s'han fet trobades amb els vesins de nou barris i urbanitzacions de Ciutadella: Dalt sa Quintana, nucli antic, Son Oleo, sa Farola, Cala en Bosc, Cala Morell, Cala en Blanes, la zona de Jaume II i els voltants, i Son Carrió.

Es té previst continuar amb la iniciativa per visitar tots els barris de Ciutadella. Per a la alcaldessa, Joana Gomila, l’experiència d’aquestes trobades és molt positiva, ja que permet conèixer personalment els vesins, el teixit social i la comunitari de Ciutadella; crear xarxa i fer poble; i fer que la gestió municipal sigui propera i participativa. “L’Ajuntament té la responsabilitat de liderar la gestió municipal, tot comptant amb la visió i l'experiència de tots els vesins, i també amb la implicació de tothom, perquè és l'única manera de fer possible una ciutat millor”, assegura l'alcaldessa. La regidora de Projecte de Ciutat, Laura Anglada, manifesta: “Després de les diverses visites, els vesins i les vesines ens han expressat el seu agraïment per l'interès i l'atenció dedicats durant la visita i perquè s'han sentit escoltats."

Tornar