Guia adjunta, on hi trobaran el lloc exacte on caldrà matricular-se en funció de la modalitat esportiva per la qual tenguin interès." />Guia adjunta, on hi trobaran el lloc exacte on caldrà matricular-se en funció de la modalitat esportiva per la qual tenguin interès.">
 
  · Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament enllesteix la programació de les activitats d'estiu

- 17/05/2018 -
Aquests dies ha començat la difusió dels tríptics que contenen la programació d'enguany de les activitats d'estiu. Els ciutadans que hi estiguin interessats poden formalitzar la inscripció adreçant-se als Servei d’Esports situat al Pavelló Esportiu (A partir del 22 de maig). Així mateix, cal que els interessats consultin la Guia adjunta, on hi trobaran el lloc exacte on caldrà matricular-se en funció de la modalitat esportiva per la qual tenguin interès.

L'Ajuntament enllesteix la programació de les activitats d'estiu

Imatge17/05/2018

Aquests dies ha començat la difusió dels tríptics que contenen la programació d'enguany de les activitats d'estiu. Els ciutadans que hi estiguin interessats poden formalitzar la inscripció adreçant-se als Serveis Municipals d’Esports situats al Pavelló Esportiu. Així mateix, cal que els interessats consultin la Guia adjunta, on hi trobaran el lloc exacte on caldrà matricular-se en funció de la modalitat esportiva per la qual tenguin interès.

Aquesta guia, en efecte, és el resultat del recull de vint activitats que ofereixen diferents entitats i associacions de Ciutadella, per a joves d’entre 3 i 17 anys. Vol ser una eina pràctica per ajudar els pares, les mares, i els avis i les àvies en una millor conciliació laboral de les famílies. El calendari començarà després de Sant Joan (29 de juny) i es perllongarà durant els mesos de juliol i agost.

L’oferta és amplíssima, i abraça esports, lleure i propostes acadèmiques per dur a terme reforços escolars i aprendre idiomes moderns. A més, s’hi proposen dansa, campus de gimnàstica, campus de futbol, campaments, piragüisme, doma i esports eqüestres, etc.

A la Guia d'estiu 2018, els ciutadans hi trobaran novament la funcionalitat i la practicitat requerides, que poden ajudar en l'elecció de les activitats més adequades segons les necessitats de cada persona.


Etiquetes relacionades

Esports Educació
Tornar