· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

«Per a què serveix un cor, si no és per estimar?»: un mural per a la gent gran

Imatge22/05/2018

 L'Ajuntament de Ciutadella i el Consell de Menorca organitzen, conjuntament, una activitat denominada Moviment per viure, mitjançant la qual els familiars dels usuaris de Santa Rita, del Centre de Dia i del Geriàtric Municipal elaboraran un mural a la plaça des Pins, avui i demà, 22 i 23 de maig.

La idea es trobar un moment i un espai de trobada de tots els familiars dels serveis socials de les tres instal·lacions de gent gran de Ciutadella, per esdevenir els protagonistes i autors d'un mural, amb relació amb el qual ells mateixos han estat els que han triat el missatge que voldran transmetre i que ha inspirat el dibuix que quedarà pintat de manera permanent en aquesta paret. El lema triat és: «Per a què serveix un cor, si no és per estimar?»

La regidora de Participació de Ciutadella, Laura Anglada, valora positivament aquesta iniciativa d’iniciatives «perquè consideram que és una manera que el col·lectiu de la gent gran expressi allò que considera important per a ells i que, a través d'una activitat a la via pública, deixin empremta amb relació als valors, amb la finalitat, a més, de compartir-ho amb la resta de la ciutadania».

En opinió de la regidora, és una mena d’activitat que encaixa molt bé en la filosofia de Ciutat Educadora que l'Ajuntament.

Per açò, des de l'Ajuntament de Ciutadella «volem fer una proposta per convertir aquesta activitat en quelcom encara més educador, com ara convidar els nets i les netes de cadascuna de les persones que participaran en l’elaboració del mural, per pintar-lo amb elles». Assegura, Laura Anglada, que seria una acció intergeneracional que, per si mateixa, ja conté prou valors. «Creiem que és una bona oportunitat —ha dit— per compartir amb els nostres avis i àvies una estona».

Els dies de les activitats són els següents:

Dimarts 22 de maig, de 16 a 17.30 h, familiars Centre de Dia i Geriàtric.

Dimecres 23 de maig, de 16 a 18 h, familiars Santa Rita.

El lloc de trobada és a la Plaça des Pins, on està ubicat el mur a pintar. 

Tornar