· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Un nou número del butlletí Allavà surt al carrer

Imatge14/06/2018

  L'Ajuntament ha editat un nou número de Allavà, el butlletí municipal del Servei de Comunicació, impulsat per les dues joves qualificades. En aquesta ocasió, Sant Joan, una entrevista a Jazz Obert i un reportatge sobre els plàstics a la mar copsen les informacions principals. Recordau que el podeu trobar als edificis públics, com el Punt Jove, la Biblioteca, els instituts, etc. i que és totalment gratuït. Si us agrada, us animam a participar-hi.

Allavà és un butlletí dissenyat pel Servei de Comunicació a partir del projecte per a enguany de dues joves qualificades, i vol convertir-se en un mitjà d'expressió dels joves. Debats, cultura, art, entrevistes, activitats, etc; tot vol tenir cabuda en aquesta publicació.

Paral·lelament a l'edició del butlletí, des del Servei de Comunicació s'han impulsat tallers per tal de formar els joves voluntaris que estiguin interessats a formar part de l'equip de producció de la revista. Si hi estau interessats, enviau un missatge de correu electrònic a comunicacio@ajciutadella.org i us tindrem en compte per tal que pugueu participar en pròxims números.

          


Tornar