· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament fa una valoració molt positiva del projecte Xalapatis 2018

- 18/06/2018 -
 Durant tot el més de maig l'Ajuntament, a través de Servei d' Esports, ha duit a terme el projecte Xalapatis 2018. Hi han participat 21 equips del M. Àngels Cardona, del Nostra Senyora Consolació i del Josep M. Quadrado, i que sumen un total de 170 filletes i fillets.

L'Ajuntament fa una valoració molt positiva del projecte Xalapatis 2018

Imatge18/06/2018

 Durant tot el més de maig s'ha duit a terme el projecte Xalapatis 2018, obert a tots els alumnes de primer i segon d'ESO dels instituts de Ciutadella. Hi han participat 21 equips del M. Àngels Cardona, del Nostra Senyora Consolació i del Josep M. Quadrado, i que sumen un total de 170 filletes i fillets que han realitzat diversos jocs durant les estones de pati dels centres i que han apostat per fer activitat física davant actituds més sedentàries.

Dijous passat, 14 de juny, es va celebrar la festa de cloenda del programa Xalapatis 2018, que va tenir lloc al Pavelló Municipal de Ciutadella.

Els alumnes es van desplaçar a peu des dels seus centres fins al Pavelló Municipal, on, tots plegats, van poder compartir diferents jocs esportius, com vòlei, beisbol, hoquei o joc de matar (balón tiro).

En finalitzar la festa, se'ls va entregar una camiseta de record de participació amb el logo del Xalapatis i d'Eduquem amb l'Esport, en els quals està inclòs el programa.

L'elaboració d'aquest projecte ha estat possible gràcies a la contractació d'un treballador, i s'emmarca en el Programa de Garantia Juvenil per a Joves Qualificats «Posa en marxa els teus coneixements», amb la participació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB); i el cofinançament del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), i del Fons Social Europeu (FSU).             


Etiquetes relacionades

Esports
Tornar